Woocommerce

Idag är en sajt något som mer eller mindre alla företag har. Vare sig det är en e-handel eller informationssajt. För Magellan Group är ens sajt hjärtat i den digitala kommunikationen. Det är oftast till sajten externa digitala lösningar kopplas för att t ex konvertera leads & försäljning. För e-handel rekommenderar vi främst Woocommerce men kan även erbjuda andra plattformar.

Woocommerce

Magellan Group erbjuder en Woocommerce som innehåller flertal lösningar out of the box. Vår paketering ger en professionell e-handel med bra tracking & goda möjligheter till marknadsföring. Woocommerce är en kraftfull plattform som erbjuder enorm flexibilitet. Paketering erbjuder full flexibilitet inom woocommerce men med flertalet förbättringar för löpande hantering av sajten.

Vid behov kopplar vi även ihop er Woocommerce med system för CRM, Marketing Automation & Lager. Allt för att ni så smidigt & effektivt som möjligt skall kunna driva er e-handel

Innehåll

Drift & Underhåll

Cachning

Förbättrat kassaflöde

30 dagars backup

Källkodscanning

Drag & Drop-verktyg

Färdigt vid leverans

Koppling social medier

Koppling till Google-verktyg

Koppling till Price runner & Prisjakt

Klarna

Stripe

Paypal

Google Pay

Apple Pay

Pris

Small - 395 kr/mån
Medium - 695 kr/mån
Large - 1 295 kr/mån

Kontakt

Hör av dig. Vi är inte längre bort än ett inskickat formulär. Vill du hellre ringa tar vi gärna emot ditt samtal. Vi hörs snart.