Digitalisering

Att digitalisera handlar om att effektivsera, hur man maximerar processer för att ge maximal output. Digitalisering skiljer sig från företag till företag men målet är alltid detsamma, mer effekt. Det kan handla om allt från en e-handel till att automatisera arbetsflöden som är tidskrävande. Ibland digitaliserar man processer eller arbetsflöden & ibland är det hela bolag som vill ta nästa steg. Magellan Group hjälper bolag att bli mer effektiva via digitalisering.

Marketing Automation

Ofta hanterar bolag sin försäljning analogt. Man arbetar på traditionella sätt när det idag finns massvis med möjligheter att automatisera visa beteende & flöden. Med hjälp av Marketing Automation hjälper vi bolag att bli bättre på försäljning. Allt från att skapa flöden för att gratulera kunder på födelsedagen till att skapa slingor för att konvertera besökare till betalande kunder. Marketing Automation har många ansikten men resultat skall alltid vara mer försäljning till mindre insats.

Innehåll

Email

Automationslingor

Merförsäljning

Konvertering

Optimering

Kontakt

Hör av dig. Vi är inte längre bort än ett inskickat formulär. Vill du hellre ringa tar vi gärna emot ditt samtal. Vi hörs snart.