Vi kan digitalisering & digital kommunikation

Performance & Guidance

Insights

Era digitala kanaler trackas & analyseras. Varje månad får ni förslag på hur kanalerna kan optimeras & utvecklas. Konkurrens & omvärld bevakas & adderas till analyserna. Ett givet verktyg för att förstå & nyttja den digitala miljön. Åtgärdsförslagen innehåller såväl SEO som konkreta förslag på sajtoptimeringar.

Våra paketeringar

Guidance & Performance

Active Guidance & Performance

Senior Advisory

Digitalisering

Digitalisering kan innebära många olika saker. Allt från att sätta upp ett CRM-system för att enklare hantera kundkontakter till att flytta över administrativa processer till molntjänster. Slutmålet är alltid detsamma för oss, att ni skall bli mer effektiva & i slutändan mer lönsamma.

Tjänster

CRM 

Market Automation

Office365

Molntjänster

Active Guidance & Performance
e-handel & websajter

E-handel & Websajter

De flesta företag är idag behov av en digital yta i form av en e-handel eller en sajt. Det är ofta den kanalen i företags digitala avtryck som står i centrum. Här finns företagets varumärke men det är även här som försäljning & marknadsföring sammanstrålar. Det är hjärtat i företagets digitala kommunikation.

Vi erbjuder

Woocommerce

Magento 2

Brand Books

WordPress-sajter

"

" The future is already here – it's just not evenly distributed.. "

Willian Gibson

Kontakt

Hör av dig. Vi är inte längre bort än ett inskickat formulär. Vill du hellre ringa tar vi gärna emot ditt samtal. Vi hörs snart.