haningetjanst-webb

Hemsida som skapar affärer

Vi på Magellan Group är stolta över att ha hjälpt Haningetjänst AB med att skapa en affärsutvecklande hemsida som visar upp deras tjänster och kompetens. Haningetjänst är ett redovisningsföretag som erbjuder bokslut, bokföring, deklarationer och skatterådgivning till små och medelstora företag i Stockholm. De har lång erfarenhet och hög kvalitet i sitt arbete.

Uppdraget

Vårt uppdrag var att designa och utveckla en modern och användarvänlig hemsida som skulle locka nya kunder och stärka Haningetjänsts varumärke. Vi började med att analysera deras målgrupp, konkurrenter och marknad för att få en tydlig bild av deras behov och utmaningar. Sedan skapade vi en webbstrategi som inkluderade sidstruktur, innehåll, sökordsoptimering och konverteringsoptimering. Vi valde ett webbverktyg som gjorde det enkelt för Haningetjänst att uppdatera sin hemsida själva.

Resultatet

Resultatet blev en hemsida som speglar Haningetjänsts professionalism, kompetens och personlighet. Hemsidan har tydliga och attraktiva budskap som visar vad Haningetjänst kan göra för sina kunder. Hemsidan har också ett smidig kontaktformulär som gör det lätt för potentiella kunder att ta kontakt med Haningetjänst. Hemsidan har dessutom en hög prestanda och laddar snabbt på alla typer av enheter.

Vi är glada över att ha bidragit till Haningetjänsts digitala utveckling och ser fram emot ett fortsatt samarbete med dem.